Bear-Hands

Handanalyse & Tarot & Illustraties


The Full package! 

Staat bovenaan, vind ik ook het leukst om te doen. Het geeft in ėén sessie een duidelijk inzicht in waar je op dit moment staat  in je leven. Het is een combinatie van numerologie, handlezen en tarot. Je geeft van te voren je geboorte datum door, zodat ik je numeroscoop kan maken. Tijdens de afspraak lees ik je handen, leggen we kaarten en nemen we je numeroscoop door. 


Handanalyse

Voor de handanalyse zijn twee afspraken nodig. Een afspraak van maximaal 10 minuten en daarna één van ongeveer  60  minuten. Bij de eerste afspraak maken we een afdruk van je handen en later kom je terug voor een uitgebreide analyse. Je kunt het consult bijvoorbeeld met je telefoon opnemen en de afdruk krijg je mee naar huis


Tarot

Een tarotreading duurt 45/60 minuten. Tijdens de afspraak bepaal ik wat voor een legging we gaan doen. Dit hangt nl af van de vraag die je hebt. M.b.v. je geboorte datum maak ik een numeroscoop. Tarot en numerologie hangt voor mij onlosmakelijk met elkaar samen, alle kaarten hebben immers een nummer ( op de hofkaarten na...)


Je kunt je vraag ook via email of what's app sturen en dan leg en interpreteer ik de kaarten voor je. Je antwoord krijg je ook  via mail of what's app.

Wanneer je de tarot voor iemand leest dan ben je de hoge priester en de hoge priesteres in één, leerde ik op mijn lessen. Hieronder heb ik een selectie van deze twee kaarten geplaatst om te laten zien hoe verschillende artists deze kaarten benaderen. 


links boven: The Naked Heart Tarot:

rechts boven: My Own Tarot  (verwacht april 2023)

links onder: The Wild Unknown Tarot

Midden onder: Everyday Tarot

Rechts onder: Sun and moon tarot
 
E-mailen
Bellen
Map