Consulten


The Full package!


Staat bovenaan, vind ik ook het leukst om te doen. Het geeft in ėén sessie een duidelijk inzicht in waar je op dit moment staat in je leven. Het is een combinatie van numerologie, handlezen en tarot. Je geeft van te voren je geboorte datum door, zodat ik je numeroscoop kan maken. Tijdens de afspraak lees ik je handen, leggen we kaarten en nemen we je numeroscoop door. En je krijgt een mooi aandenken mee naar huis. 

Handanalyse


Voor de handanalyse zijn twee afspraken nodig. Een afspraak van maximaal 10 minuten en daarna één van ongeveer 60 minuten. Bij de eerste afspraak maken we een afdruk van je handen en later kom je terug voor een uitgebreide analyse. Je kunt het consult met je telefoon opnemen en de afdruk krijg je mee naar huis en een mooi aandenken. 

Tarot


Een tarotreading duurt 45/60 minuten. Tijdens de afspraak bepalen we wat voor een legging we gaan doen. Dit hangt nl af van de vraag die je hebt. M.b.v. je geboorte datum reken ik je jaarthema uit. Tarot en numerologie hangt voor mij onlosmakelijk met elkaar samen, alle kaarten hebben immers een nummer ( op de hofkaarten na...)

Je kunt ook via e mail of Whats app een vraag sturen dan leg en duid ik de kaarten voor je. Het antwoord stuur ik ook via mail of What's app.  


"My Own Tarot ©Abonnement"

Ben je iemand die eigenlijk wel regelmatig een kaartje wil (laten) leggen dan is het “My Own Tarot” abonnement misschien wel iets voor jou!

Wil je bijvoorbeeld weten;

  • of je op de goede weg zit?
  • Hoe je een bepaalde kwestie uit je hoofd kan zetten?
  • Waar je motivatie kan vinden om iets te beginnen of juist af te ronden? (schop onder je ….)
  • Wat je steun kan geven?
  • Of wat het universum je op dat moment te vertellen heeft?

 

Ik bied een abonnement aan zodat je iedere maan(d) een sessie kan boeken.

13 x per jaar (ik volg de maan kalender) een tarot sessie van ter waarde van 13 x € 25,00 = € 325,00 en een “My Own Tarot” © deck ter waarde van € 59,95 samen € 384,95.

De abonnementsprijs is € 300,00 (22% korting) het jaar gaat in wanneer je wil, je kunt eventueel in 4 termijnen betalen, het abonnement is voor 1 jaar en kan dan verlengd worden met 1 jaar. 

Voor meer info, stuur mij een whats app 06 204 15118 of een mail info@bear-hands.nl


Wanneer je de tarot voor iemand leest dan ben je de hoge priester en de hoge priesteres in één, leerde ik op mijn lessen. Hieronder heb ik een selectie van deze twee kaarten geplaatst om te laten zien hoe verschillende kunstenaars deze kaarten benaderen.

links boven: The Naked Heart Tarot


rechts boven: My Own Tarot 


links onder: The Wild Unknown Tarot


Midden onder: Everyday Tarot


Rechts onder: Sun and moon tarot