My Own Tarot ©


Het is een proces van een aantal jaar geworden om dit tarot deck “het licht te laten zien” maar het is zover!! Ik ben er super trots op. Alle kaarten zijn door mij getekend, geschilderd en beschreven. Via een QR code achterop het doosje kom je op de site en kun je de bijbehorende kaart opzoeken. Maar…..gebruik eerst je intuïtie. Belangrijk is wat je voelt als je kijkt naar de getrokken (gevallen, bewust gekozen, kan allemaal) kaart.


Het deck bestaat uit 78 kaarten gebaseerd op de Rider-Waite (RW) tarot. Voor de 22 Grote Arcana kaarten heb ik naar mijn gevoel en idee een dier gekozen, wat de kracht van de kaart voor mij het meest weergeeft. Zo ook voor de 16 hofkaarten. De 40 kleine arcana kaarten zijn meer "verhaaltjes" De Zwaarden (Swords), die het element lucht vertegenwoordigen worden door vogels en veren vertegenwoordigd. De Staven (Wands), (tak) vertegenwoordigen het element vuur, en hier representeren reptielen, insecten en takken dit teken. De kelken (Cups), (schelpen) element water worden vertegenwoordigd door waterdieren en schelpen en De Pentakels( Pentacles) (stenen) element aarde door zoogdieren en mineralen


De prijs van het deck is € 59,95 (exclusief verzendkosten)
De kaarten zijn stevig, goed schudbaar en hebben goud
op "snee"


Verpakt in een organza zakje met een hanger van een zeepaardje en een Seleniet kraaltje. Seleniet, ook wel de engelen steen genoemd, helpt je om je intuïtie verder te ontwikkelen en je te verbinden met je ziel. En, zolang de voorraad strekt een houten “card of the day” standaard.


Zoals hierboven al genoemd op de achterkant van het doosje staat een QR Code die je op deze pagina brengt. Vervolgens kun je op de gele woorden hierboven klikken om op de betreffende pagina te komen. Stel je hebt “pentakels 8” getrokken, dan klik je op het gele woord hierboven in dit geval "de pentakels" en dan scroll je naar nummer VIII.

I =1  II=2  III=3  IV=4  V=5  VI=6  VII=7  VIII=8  IX=9  X=10  XI=11  XII=12  XIII=13  XIV=14  XV=15  XVI=16  XVII=17  XVIII=18  XIX=19  XX=20  XXI=21Je kunt de kaarten direct bij mij kopen of bij:


Anna Haen Restaurant & streekwinkel (dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur)

Gein Zuid 23a

1391 JE Abcoude

www.annahaen.nl 


Twister Boek en Cadeau (di-vr 09.00-18.00 uur, ma 11.00-18.00 uur, za 09.00-17.00) 

Westwijkplein 80

1187 LV Amstelveen

www.detwister.com
Er zijn ook losse ansichtkaarten en boekenleggers te koop.