Bear-Hands

Handanalyse & Tarot & Illustraties

My Own Tarot

Het is een proces van een aantal jaar geworden om dit tarot deck “het licht te laten zien” het is bijna zover!! Ik kan niet meer wachten. Maar half april 2023 verwacht ik het te kunnen aanbieden!! 

Het deck bestaat uit 78 kaarten gebaseerd op de Rider-Waite tarot . Voor de 22 grote arcana kaarten heb ik naar mijn gevoel en idee een dier gekozen, wat de kracht van de kaart voor mij het meest weergeeft. Zo ook voor de 16 hofkaarten. De 40 kleine arcana kaarten zijn meer "verhaaltjes"  

De Zwaarden, die het element lucht vertegenwoordigen worden door vogels en veren vertegenwoordigd.

De Staven, vertegenwoordigen het  element vuur, en hier representeren reptielen, insecten en takken dit teken. 

De kelken, element water worden vertegenwoordigd door waterdieren en schelpen.

En de pentakels, element aarde door zoogdieren en mineralen (stenen) 


Volg Bear-Hands op facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Wil je vast een deck reserveren? Dat kan door een whats app of mail te sturen naar mij. 

info@bear-hands.nl

06 204 15118

De prijs gaat ergens tussen € 42,50 en € 50,00 terecht komen. De kaarten zijn stevig (maar schudbaar....) en hebben goud op "snee"  ze worden verpakt in een stevig doosje met goud accenten. 

Een voorproefje…..


0 THE FOOL

Algemeen: Een nieuw begin dient zich aan. Het leven is één groot avontuur. Vertrouw en waag die sprong, sta overal voor open, maar sla niet door, zodat je " the fool" wordt en van de koude kermis thuiskomt. 

My Own Tarot: De Chimpansee. Een ondeugend ogende aap, die slimmer is dan zijn uiterlijk doet vermoeden. Hij slingert door de bomen alsof het niets is vol vertrouwen op weg naar nieuwe avonturen, maar hij weet precies wat hij beter wel of beter niet kan doen. 

 

1.The Magician - De Magiër

Voel, gebruik en vertrouw op de kracht die je in je hebt. Alles wat je nodig hebt om jouw wil neer te zetten heb je al. Creativiteit en energie stromen er lustig op los. Focus je hierop en zet in waar nodig!
My Own Tarot:
De Octopus, met 8 armen en twee harten ben je vanzelf al een Magiër! De octopus kan veranderen van kleur om zich aan te passen.

4 The Emperor - De keizer 

Algemeen
Deze kaart staat voor structuur welke nodig is om te groeien. Het verstand overheerst hier. Stabiliteit, discipline en verantwoordelijkheid.Wees niet te streng voor anderen maar zeker niet voor jezelf!
My Own Tarot:
De Olifant straalt kracht en wijsheid uit en voelt zich verantwoordelijk voor “ de kudde”

 

6 The Lovers - De geliefden
Algemeen:
Verbinding met jezelf en met de ander. Blijf trouw aan jezelf en wees duidelijk in je communicatie.
De kaart geeft ook aan dat er een keuze gemaakt moet worden en dat je dit echt met je hart moet doen. Dit hoeft niet perse iets met je relatie te maken te hebben, kan ook werk gerelateerd zijn, maar wat je ook doet, doe het met heel je hart.
My Own Tarot:
Zwanen, partners voor het leven.


20. Judgement – Het Oordeel
Algemeen:
Beantwoord de roep van buitenaf om “op te staan”. Je wordt aangespoord om je creatieve en spirituele bronnen aan te boren, zodat je verder kunt in je groei.    My Own Tarot:  De vlinder, ontwikkelt zich van rups naar wat ze uiteindelijk wordt een geweldige vlinder.  
E-mailen
Bellen
Map