Tijdens een festival liet ik mijn handen lezen en binnen een paar minuten had de dame die dit deed een karakterschets gemaakt die helemaal klopte en mij diep raakte. Tegelijkertijd voelde ik dat ik hier meer van wilde weten.


Na onderzoek te hebben gedaan, kwam ik terecht bij Joyce van Nispen, Handanalyse en Coaching. Haar aanpak is recht door zee, geen zweverig gedoe. Bij Joyce heb ik geleerd handen te analyseren. Twee en een half jaar later, was ik degene die, samen met Joyce, handen aan het lezen was op "Flavourites Live" in Amsterdam en het voelde alsof ik nooit anders had gedaan.


Naast handanalyse heb ik een opleiding Tarot en numerologie gedaan. De kaarten intrigeerden mij altijd al en in combinatie met numerologie en handanalyse krijg je een compleet plaatje.Ik laad op in de natuur, ben gek op vogels en probeer dagelijks met mijn verrekijker of camera op pad te gaan. Tijdens deze wandelingen doe ik onder andere inspiratie op voor mijn tekeningen en aquarellen. Het tekenen heeft een enorme vlucht genomen, zo zelfs dat het een aparte pagina op deze site heeft gekregen!